hirdetés

Kormányablak hírek

A hírcsatorna nem található.

A Budapest rovat további hírei

A magyar lesz minden idők leginkább bővítéspárti európai uniós elnöksége, amikor a valós teljesítmény lesz a középpontban a csatlakozási tárgyalások során, nem a megfelelés a politikai...
Új munkahelyeket és emelkedő béreket hozhat, hogy a magyarországi autóipar átáll az elektromos járművek gyártására – ezt mondják elemzők. Az elmúlt időszakban sorra jelentették be a Magyarországon...
Ma tartja évértékelőjét Orbán Viktor. Ez lesz a huszonötödik alkalom, hogy ebben a formában tart beszédet a miniszterelnök. Az évértékelőt 15 órától élőben az M1 műsorán, a hirado.hu-n és a Kossuth...
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján február 5. és 11. között az országban 59 200 ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és...
A nemzeti konzultációban 99 százalékos többséggel támogatták a rezsicsökkentést – írta a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a Facebook-oldalán szerdán.
Hivatalosan is beadta lemondását Novák Katalin – erről tájékoztatta a volt államfő az Országgyűlés elnökét. A volt köztársasági elnök szombaton jelentette be lemondását.
Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este benyújtotta a parlamentnek az alaptörvény tizenharmadik módosításáról szóló javaslatot, amelynek elfogadása esetén a köztársasági elnök nem gyakorolhatja...
Az ukrán-magyar határszakaszon 4175-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 3828-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az...
Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Sikerként értékelte a csütörtöki, az európai uniós csúcson folytatott tárgyalásait Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.

A címlapról

A magyar lesz minden idők leginkább bővítéspárti európai uniós...
Új munkahelyeket és emelkedő béreket hozhat, hogy a magyarországi...
Ma tartja évértékelőjét Orbán Viktor. Ez lesz a huszonötödik...
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján február...
A nemzeti konzultációban 99 százalékos többséggel támogatták a...
Hivatalosan is beadta lemondását Novák Katalin – erről tájékoztatta...

Könyvajánló

Dr. Szántó Szilvia, a Budapesti Gazdasági Egyetem mentálhigiénés tanácsadója egy háromrészes regény után (Nárcisz-trilógia), idén elkészült a történethez tartozó terápiás könyvvel is, ami segít azoknak, akik a regény főszereplőjéhez hasonlóan átéltek érzelmi vagy más típusú bántalmazást.
„Az elmúlt 500 évben azok a nemzetek emelkedtek fel, amelyek a pénzt tőkévé alakították, feltaláltak és bevezettek új technológiákat, a társadalom széles rétegeinek adtak tudást, és teret adtak a tehetségek érvényesülésének” – többek között erre hívja fel a figyelmet legújabb kötetében Matolcsy György, majd hangsúlyozza: „A múlt sikerei azonban nem adnak pontos iránytűt, mert a történelem, benne a gazdaság törvényei döntő pontokon megváltoztak. Azokat érdemes követni, akik már a jövőből hozzák előre a működésüket, és már korunk gondolati forradalmára, ezen belül a fenntartható közgazdaság törvényeire építik működésüket.”
Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa.
A legnagyobb és legkomplexebb iparág az emberiség történetében.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

A gyorsabb áthaladás ILLÚZIÓJÁNAK érdekében, kérjük fáradjanak az önkiszolgáló kasszákhoz!
Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Több mint 7 évtizeden át volt Kispest lakosa a jeles tanárember, Pataki Gyula.
A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.
A Pál Apostol Iskolásokért Alapítvány ( adószáma : 18154829-1-42) a 2021 évi SZJA 1 %-os adófelajánlások alapján 1,574,815 forint támogatást kapott folyó évben.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.